Freelance, ZZP en extern bij LVNL

Ben jij op zoek naar freelance opdrachten of ZZP opdrachten in de luchtvaart? Wil je werken als interim projectleider of freelance engineer? Check dan de ZZP en interim opdrachten bij LVNL, en vorm samen met ons team van specialisten de kracht achter luchtvaart. 

Vacatures Freelance, ZZP en extern bij LVNL

Als support medewerker bij LVNL vorm je een belangrijke schakel in het werk van luchtverkeersleiders. Planningsexperts zorgen bijvoorbeeld dat er altijd voldoende luchtverkeersleiders staan ingeroosterd. En team trainingssupport regelt alles rondom nieuwe trainees voor de luchtverkeersleiding. Leg jij graag een ingewikkelde puzzel? Kijk dan snel bij de vacatures support of administratie.

Freelance, ZZP en extern bij LVNL

Ervaringen LVNL stages 

Tristan wilde eigenlijk luchtverkeersleider worden, maar kwam helaas niet door de selectie. Wel stuurde hij direct een mail met de vraag of hij verderop in zijn studie stage mocht komen lopen bij LVNL. Dat lukte – en inmiddels is Tristan met veel plezier flight procedure designer bij LVNL. Lees snel verder om te ontdekken wat dat inhoudt!

Persoonlijke ervaringen: Freelance, ZZP en extern bij LVNL

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen LVNL

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR