Week van LVNL

Altijd al meer willen weten over het werk van Luchtverkeersleiding Nederland? Dit is je kans! in de week van 2 t/m 6 april openen wij de deuren op onze verschillende locaties in Nederland voor iedereen die interesse heeft in werken bij LVNL.

DE week van LVNL

LVNL is al bijna honderd jaar een belangrijke schakel binnen het Nederlandse luchtruim. Wij zorgen 24/7 voor een veilige, efficiënte en milieubewuste afhandeling van het vliegverkeer op de vliegvelden en in het luchtruim. Heb jij altijd al willen weten hoe het dit allemaal in zijn werking gaat? Kom dan naar de Week van LVNL en ontdek alles over ons werk en jouw mogelijkheden! Hieronder vind je per dag welke activiteiten er plaatsvinden.

Voorbeeld

Voorlichtingen en Events

Programma Week van LVNL

 • Dinsdag 2 april

  Op dinsdag 2 april is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen op Maastricht Aachen Airport. Op Schiphol Oost vinden er overdag verschillende workshops en rondleidingen plaats en 's avonds is er een speciale Ladies Night!

  Bekijk hier het volledige programma en meld je aan
  Dinsdag
 • Woensdag 3 april

  Op woensdag 3 april is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen op Maastricht Aachen Airport. Op Schiphol Oost vinden er overdag verschillende workshops en rondleidingen plaats en 's avonds is er een speciale Ladies Night!

  Werken bij LVNL
  Woensdag
 • Donderdag 4 april

  Op donderdag 4 april is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen op Maastricht Aachen Airport. Op Schiphol Oost vinden er overdag verschillende workshops en rondleidingen plaats en 's avonds is er een speciale Ladies Night!

  Werken bij LVNL
  Donderdag
 • Vrijdag 5 april

  Op vrijdag 5 april is het mogelijk om een kijkje achter de schermen te nemen op Maastricht Aachen Airport. Op Schiphol Oost vinden er overdag verschillende workshops en rondleidingen plaats en 's avonds is er een speciale Ladies Night!

  Werken bij LVNL
  Vrijdag
 • Experience Day

  We sluiten de Week van LVNL af op zaterdag 6 april met de Experience Day in de Fokker Terminal in Den Haag. Hét event dat jij niet wil missen. Tijdens deze dag toveren we de Fokker Terminal in Den Haag om tot de LVNL carrièrebeurs. Dé dag om te ontdekken of een carrière als IT'er, Maintenance Specialist, Systeem Engineer, Luchtverkeersleider of een van onze vele andere functies iets voor jou is.

  Meld je hier aan voor de Experience Day
  Experience Day

Experience Day

Wij sluiten de Week van LVNL af met de Experience Day in de Fokker Terminal in Den Haag. Hier is dé gelegenheid om te ontdekken of een carrière als luchtverkeersleider of binnen een van onze andere interessegebieden bij LVNL iets voor jou is!. Je krijgt de kans om te praten met professionals uit het veld, vragen te stellen en zelfs enkele hands-on activiteiten te ervaren die je een voorproefje geven van het boeiende werk dat hier wordt verricht. Mis deze unieke kans niet om de wereld van LVNL van dichtbij te ervaren.