Systeem Analist Sofie
Toren team van LVNL

Systeem Analist Sofie

‘Werken bij LVNL is geweldig!’

Sofie is werkzaam als Systeem Analist bij het Toren team van LVNL. Samen met dit team is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en integratie van operationele systemen die essentieel zijn voor de veiligheid van ons luchtruim. Door haar passie voor techniek en haar verlangen om maatschappelijk relevant werk te verrichten, geniet zij enorm van werken bij LVNL.

De technische kracht achter luchtvaart

De technische kracht achter luchtvaart

Systeem Analist Sofie

Ik heb een fantastisch team waarin iedereen elkaar helpt

Sofie Systeem Analist

Mijn verantwoordelijkheden

Mijn verantwoordelijkheden bij LVNL omvatten onder andere het implementeren van een nieuw planningssysteem voor vertrekkende vluchten. Dit betekent uitgebreide tests van de nieuwe modules in onze testomgeving, inclusief de interactie met andere systemen die de verkeersleiders gebruiken. Naast het implementeren van nieuwe ontwikkelingen is ons team ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de huidige systemen.

Systeem Specialist Sofie

Systeem Specialist Sofie aan het werk bij LVNL

Werk met impact

Ik geloof dat mijn werk bij LVNL een grote impact heeft op de maatschappij. Het veilig en efficiënt afhandelen van vluchten in Nederland is van groot belang voor de samenleving. Daarnaast behandelen we belangrijke maatschappelijke vraagstukken, zoals drukte door vliegtuigen, duurzaamheid en het belang van omwonenden. Hoewel deze niet altijd direct van invloed zijn op mijn werkzaamheden, is het fijn dat we soms kleine verbeteringen kunnen doorvoeren.

Ik geloof dat mijn werk bij LVNL een grote impact heeft op de maatschappij

Sofie Systeem Analist

De uitdagingen

De uitdagingen in mijn werk komen voort uit de enorme complexiteit van de systemen, waarbij elk detail van belang is. Nauwkeurigheid en het leren kennen van veel informatiestromen zijn essentieel. Maar juist die complexiteit maakt het werk voor mij enorm interessant en nooit saai. Veiligheid is van het grootste belang, dus beslissingen worden altijd zorgvuldig genomen in goed overleg.

mijn werkplek en omgeving

Wat betreft mijn werkplek en omgeving, vind ik LVNL een zeer fijne plek om te werken. Het is goed bereikbaar en de faciliteiten zijn uitstekend. Samenwerken met mijn collega's is een belangrijk onderdeel van mijn werk. We leren van elkaar, overleggen samen en controleren elkaars werk. Ik vind het erg prettig dat ik nooit alleen aan een project werk, maar altijd directe collega's heb als klankbord. Natuurlijk voer ik ook dagelijkse taken zelfstandig uit, maar de mogelijkheid tot samenwerking is van onschatbare waarde.

Klik hier en solliciteer direct!