LVNL als werkgever

LVNL als werkgever

Al bijna honderd jaar zorgt LVNL voor veilige verkeersstromen in de lucht. Veiligheid zit in het DNA van onze organisatie. Diezelfde veiligheid creëren wij ook op de werkvloer. In een werkomgeving waarin iedereen gezien, gerespecteerd en gewaardeerd wordt. Samen vormen we de kracht achter luchtvaart.

samenwerking staat voorop

Als iets  het werken bij LVNL typeert, dan is het wel het prettige samenwerken. Er is alle aandacht voor jouw ideeën en ontwikkeling, een prettige werkcultuur en een goede balans tussen werk en privé.

Om het samenwerken te stimuleren, bestaan er verschillende initiatieven om elkaar te ontmoeten en in contact te komen, zoals personeelsvereniging After Duty, JongLVNL en Women on Track

Wil jij luchtverkeersleider worden, ben je systeemanalist, security expert, maintenance engineer of benieuwd naar één van de andere functies bij LVNL? Bekijk dan de vacatures. 

Onze kernwaarden

ONZE ARBEIDSVOORWAARDEN

Wat kan je verwachten als je bij ons aan de slag gaat? Naast een goed en passend salaris bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je ontvangt 27 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband), vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en een bijdrage in de kosten van je ziektekostenverzekering.

Daarnaast stimuleren we flexibel en hybride werken, waarvoor je een thuiswerkvergoeding ontvangt. Reiskosten worden deels vergoed en woon-werkverkeer met openbaar vervoer (2e klas) vergoeden we volledig. 

Bij LVNL hebben we een bedrijfsrestaurant waar je kunt ontbijten, lunchen en avondeten. Ook is er een fitnessruimte die 24/7 te gebruiken is. 

We vinden het belangrijk te investeren in onze medewerkers en bieden diverse mogelijkheden om de persoonlijke ontwikkeling te stimuleren. Zo hebben we onze eigen LVNL Academy waar je verschillende opleidingen en trainingen kunt volgen. Daarnaast start ieder jaar het Employee Purpose Program en het Leadership Purpose Program, waarmee je uiteenlopende workshops kunt volgen. We moedigen iedereen aan om opleidingen te volgen, in veel gevallen worden deze volledig vergoed. 

Bekijk al onze arbeidsvoorwaarden in onze CAO app.

Vacatures & stage en afstuderen