De Week van LVNL

De Week van LVNL

Altijd al meer willen weten over het werk van Luchtverkeersleiding Nederland? Dit is je kans! Van 2 t/m 6 april openen wij de deuren op Schiphol, de Regio Units en onze andere locaties, zowel civiel als militair, in Nederland voor iedereen die interesse heeft in de luchtvaart én LVNL.

Ontdek het werk van Luchtverkeersleiding Nederland

Om jou kennis te laten maken met het werken bij LVNL openen we speciaal voor jou onze deuren op Schiphol en onze andere locaties. Tijdens de verschillende evenementen gedurende de Week van LVNL kun je kennis maken met verschillende afdelingen en hun werkzaamheden.

Het wordt een week vol events, workshops, hands-on ervaring, boeiende verhalen van specialisten uit het werkveld en luchtverkeersleiders, een verdieping in de techniek en natuurlijk dé plek om carrière paden te ontdekken. LVNL heeft, zoals jij waarschijnlijk wel weet, meerdere locaties in Nederland en verschillende werkplekken zullen deze week dan ook een kijkje in de keuken geven aan jou als potentiële collega.

We sluiten onze week feestelijk af op zaterdag 6 april tijdens de Experience Day in de Fokker Terminal te Den Haag.

Heb jij altijd al willen weten hoe het er achter de schermen bij ons aan toe gaat? Ontdek dan nú of een carrière bij ons iets voor jou is en kom naar de Week van LVNL!

Verken alle events tijdens de Week van LVNL

 • Dinsdag 2 april

  Op dinsdag 2 april kun je je inschrijven voor een kennismaking op Groningen Eelde Airport of een rondleiding op Lelystad Airport. Kom langs op Schiphol Oost en volg een 3D workshop, neem deel aan de Voorlichtingsavond Luchtverkeersleiding of stap in torensimulator van Schiphol. Ontdek alles over de opleiding en het werk als Luchtverkeersleider. Nieuwsgierig naar andere activiteiten op die dag?

  Bekijk hier het volledige programma en meld je aan
  Dinsdag
 • Woensdag 3 april

  Woensdag 3 april hebben wij een vol dagprogramma. Volg de workshop 'herontwerp het Nederlandse luchtruim', bezoek één van onze militaire velden, woon de presentatie navigatiesystemen bij of verwonder je in onze nieuwe operationele zaal. De dag sluiten wij af met een speciale Ladies Night! Benieuwd naar wat er nog meer te doen is op deze dag?

  Bekijk hier het volledige programma en meld je aan
  Woensdag
 • Donderdag 4 april

  Ook donderdag zijn er weer verschillende locaties die hun deuren speciaal voor jou openzetten. Schrijf je in voor een rondleiding op Maastricht Aachen Airport of Lelystad. Stap in tijdens een rondrit over Schiphol Airport of duik in de wereld van Cyber Security. 'S avonds organiseren we samen met JongLVNL een PubQuiz zodat jij de organisatie nog beter leert kennen. Waar zien we jou donderdag?

  Bekijk hier het volledige programma en meld je aan
  Donderdag
 • Vrijdag 5 april

  Op vrijdag 5 april is het mogelijk om je in te schrijven voor een rondleiding van onze technische collega's 'in het veld' op Schiphol Airport. Zo leer je alles over de rol van onze luchtverkeersleiders, maar ontdek je ook hoe de techniek achter de systemen werkt. Benieuwd naar de events?

  Bekijk hier het volledige programma en meld je aan
  Vrijdag
 • Zaterdag 6 april - Experience Day

  We sluiten de Week van LVNL af op zaterdag 6 april met de Experience Day in de Fokker Terminal in Den Haag. Hét event dat jij niet wil missen. Tijdens deze dag toveren we de Fokker Terminal in Den Haag om tot de LVNL carrièrebeurs. Dé dag om te ontdekken of een carrière als IT'er, Maintenance Specialist, Systeem Engineer, Luchtverkeersleider of een van onze vele andere functies iets voor jou is.

  Meld je hier aan voor de Experience Day
  Experience Day

Experience Day

We sluiten de Week van LVNL af op zaterdag 6 april met de Experience Day in de Fokker Terminal in Den Haag. Hét event dat jij niet wil missen.

Tijdens deze dag toveren we de Fokker Terminal in Den Haag om tot de LVNL carrièrebeurs. Dé dag om te ontdekken of een carrière als IT'er, Maintenance Specialist, Systeem Engineer of luchtverkeersleider iets voor jou is. 

Je krijgt de kans om kennis te maken met professionals uit het veld en al je brandende vragen te stellen. Daar blijft het niet bij: er zullen namelijk verschillende mogelijkheden zijn om zelf te ervaren of één van de functies bij jou past. Neem plaats in de SIM, verbaas je met de nieuwste VR technologie, volg een workshop luchtverkeersleiding of woon één van de voorlichtingen bij. Een interactieve en unieke dag om de wereld van LVNL van dichtbij te ervaren. Lees hieronder hoe jij je kunt inschrijven. 

De Week van LVNL - Collega's bezig in de SIM

Bekijk de events:

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan!

Inschrijven TOT 26 MAART

Alle workshops worden op deze pagina's bekend gemaakt.  vanaf 1 maart. Dit is tevens hét moment om je in te schrijven. We hebben beperkt plek voor de workshops, dus zet de datum alvast in je agenda.

Ben jij nieuwsgierig naar de workshops, wil jij je inschrijven of kom je naar de Experience Day? Meld je dan vanaf 1 maart aan via deze pagina.