Maintenance Specialist Daan

Maintenance Specialist Daan

Daan, 24 jaar oud, versterkt sinds september 2023 het team van LVNL. Ondanks dat hij nog maar net bij Luchtverkeersleiding Nederland is begonnen, voelt Daan zich al wel thuis in deze dynamische omgeving.

De technische kracht achter luchtvaart

De technische kracht achter luchtvaart

Systeem Engineer Edward

Zolang alle systemen goed functioneren, kan het vliegverkeer ongestoord doorgaan

Daan Maintenance Specialist

Werken bij LVNL

"Als maintenance specialist bij het team MNT-COM werk ik sinds september 2023 bij LVNL. Ondanks mijn korte periode hier, voel ik me zeer welkom. Ik ben hartelijk ontvangen door mijn team en ontvang uitstekende begeleiding van mijn collega's tijdens mijn opleiding, die ik naast mijn werkzaamheden volg.

Maintenance Specialist Daan

Maintenance Specialist Daan

in DE opleiding

Momenteel zit ik in opleiding en volg ik gedurende een jaar verschillende interne en externe cursussen. Tijdens deze opleiding werk ik samen met collega's om praktijkervaring op te doen. Naarmate de opleiding vordert, neem ik steeds meer verantwoordelijkheden op me en loop ik mee in de consignatiediensten, waarbij ik verantwoordelijk ben voor alle COM-systemen.

Wij werken echt als één team aan de veiligheid van het luchtruim

Daan Maintenance Specialist

werk bij LVNL

Ik geloof dat mijn werk bij LVNL een grote impact kan hebben op de maatschappij. Zolang alle systemen goed functioneren, kan het vliegverkeer ongestoord doorgaan. Maar in geval van een storing kan het in het ergste geval gevolgen hebben voor de vliegbewegingen. Dan moet ik er staan. Ongeacht of de storing klein en lokaal is of groter en complex.

Samenwerken met collega's

De sfeer op het werk is erg prettig. Ik krijg alle tijd en mogelijkheden om mij de stof eigen te maken. Daarnaast is er altijd een gezellige en informele sfeer met mijn collega's. Bovendien is het kantoor van LVNL een ontzettend fijne werkplek. Er zijn verschillende ruimtes waar ik zelfstandig kan werken en ook vergaderruimtes waar ik met collega's kan overleggen. De kantine is ook erg mooi en biedt heerlijke maaltijden voor ontbijt, lunch en diner.

Samenwerken met collega's is een belangrijk onderdeel van mijn werk. We werken samen aan geplande werkzaamheden en zijn betrokken bij verschillende projecten waarbij we input geven en samenwerken om taken uit te voeren. Zo werken we echt als één team aan de veiligheid van het luchtruim"

Klik hier en solliciteer direct!