Werken aan de strategie of het beleid bij LVNL

Werken aan de strategie of het beleid bij LVNL

Wil jij werken als learning & development expert in de luchtvaart? Zoek je vacatures in training design, e-learning, recruitment of opleidingskunde? Loop je warm voor de trainingsmogelijkheden in een simulator, of juist voor human factor design? Dan ben je bij LVNL aan het goede adres: hier komen luchtverkeersleiding en opleidingskunde op een fantastische manier samen!

Strategy vacatures en beleidsvacatures 

Zoek jij een strategy vacature, of een mooie baan als beleidsmedewerker in de luchtvaart? Ben jij benieuwd wat LVNL als werkgever te bieden heeft? Bekijk dan de strategie vacatures en verhalen hieronder, en vorm samen met ons de kracht achter luchtvaart.

Strategie en beleid

Je collega’s bij strategie en beleid

Als strategy expert is Jeannette dagelijks bezig met drones of onbemande luchtvaart. Flight procedure designer Tristan onderzoekt of nieuwe procedures bijvoorbeeld geluidshinder kunnen verminderen – en dat gaat soms om één bocht. Lees hun ervaringen hieronder.

Persoonlijke ervaringen:

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen Learning & Development

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR