Techniek

Techniek

Wil jij werken in de techniek, dan kun je bij LVNL alle kanten op. Of je nou verder wil in de elektrotechniek, installatietechniek, civiele techniek of onderhoudstechniek: bij de luchtverkeersleiding werk je als technicus aan de meest bijzondere gebouwen en installaties. Benieuwd hoe zo’n technische baan eruit ziet bij LVNL? Lees dan snel verder.

Vacatures in de techniek

Zoek jij een vacature in de installatietechniek? Ben jij engineer of maintenance specialist, en wil jij er mede voor zorgen dat de luchtverkeersleiding 24/7 veilig en betrouwbaar vliegtuigen kan laten opstijgen en landen? Check dan onze vacatures in de techniek!

Vacatures in de techniek

Je collega’s bij techniek

Is er op een van de vliegvelden een baken uitgevallen? Dan is de kans groot dat installatietechnicus Marco in actie komt. Lead engineer Floortje stuurde Civiele Techniek en werkt nu aan de meest diverse installaties voor LVNL. En maintenance engineer Jack is voor onderhoud regelmatig te vinden op de landingsbanen. Lees hun verhalen hieronder!

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de techniek te werken?

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen techniek

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR