Logistiek & Facilitair

Logistiek & Facilitair

Welke functies vind je bij LVNL in de logistiek? Welke facilitair werk kun je doen bij LVNL? Hoe ziet een werkdag eruit voor een logistiek medewerker bij de luchtverkeersleiding, en wat houdt het werk in de facilitaire dienstverlening bij LVNL in? Je ontdekt het allemaal hieronder!

Vacatures binnen Logistiek & facilitair

Zoek jij een vacature in de logistiek? Of ben jij op zoek naar een baan in de facilitaire dienstverlening? Kom werken bij LVNL, waar we op een prachtige plek tussen de vliegtuigen en verkeerstorens samen luchtvaart mogelijk maken. Check hieronder onze vacatures, of lees de persoonlijke ervaringen.

Logistiek & Facilitair

je collega's bij Logistiek & facilitair

Moet er met spoed een onderdeel van een belangrijk systeem vervangen worden? Moet er iets opgehaald bij een van de verkeerstorens of naar een regionaal veld gebracht? Logistiek medewerker Raymond zorgt dat het voor elkaar komt. ‘Alles op tijd op de juiste plek: dat is mijn sport. ‘

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de Logistiek & Facilitair te werken?

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen Logistiek & Facilitair

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR