Werken in de HR en juridische dienstverlening bij LVNL

HR & Juridisch

Als HR adviseur of selectiepsycholoog zorgen dat elke medewerker op de juiste plek zit. Als jurist onderzoeken hoe we blijven werken volgens de Wet Luchtvaart, en of aanbestedingen juist verlopen. Is dat helemaal jouw ding? Bekijk dan eens de vacatures in de HR en juridische dienstverlening bij LVNL.

HR vacatures en vacatures juridische dienstverlening

Zoek jij een vacature als jurist? Ben je op zoek naar een baan als HR business partner, selectiepsycholoog of legal counsel? Bekijk dan de HR vacatures, of lees de ervaringen van je aanstaande collega’s hieronder.

HR vacatures en vacatures juridische dienstverlening

Je collega’s bij HR en juridische dienstverlening

Als HR business partner is Milou vraagbaak voor alles rondom de IT-medewerkers bij LVNL. ‘Ik was verbaasd hoe groot en dynamisch LVNL is!’ Legal counsel Haya vindt het heerlijk om als arbeidsjurist in de regelgeving rondom personeelsbeleid te duiken. En selectiepsycholoog Daniël heeft zelden met zo’n leuke doelgroep gewerkt. Lees hun ervaringen hieronder.

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de HR en juridische dienstverlening te werken?

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen HR en juridische dienstverlening

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR