Zoek jij een vacature in de communicatie?

Werken in de communicatie bij LVNL

Als communicatieadviseur bij LVNL organiseer je de ene dag een overleg voor omwonenden van de luchthaven, en de andere dag praat je als woordvoeder de pers bij over een nieuwe vliegprocedure. Ook verzorg je de interne communicatie voor je collega’s bij LVNL, maak je video’s of social posts over het werk van de luchtverkeersleiding en schrijf je persberichten en nieuwsbrieven. Iets voor jou?

Communicatievacatures

Zoek jij communicatievacatures? Ben jij een communicatieadviseur, woordvoeder of contentspecialist met passie voor de luchtvaart? Of heb je je juist gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie, en ben je benieuwd wat LVNL als werkgever te bieden heeft? Bekijk dan de communicatievacatures en verhalen hieronder, en vorm samen met ons de kracht achter luchtvaart.

Communicatie

Je collega’s bij communicatie

Juliette is communicatieadviseur en woordvoerder bij LVNL. Ze vindt het leuk om technische materie om te zetten naar begrijpelijke informatie – handig bij een hoogtechnologische organisatie als LVNL! Lees haar ervaringen op de afdeling Customer relations and communications hieronder.

Persoonlijke ervaringen: je collega’s bij communicatie

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen Communicatie

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR