Luchtverkeersleiding

Luchtverkeersleiding

Werken bij de luchtverkeersleiding is echt iets voor jou als je houdt van overzicht en verantwoordelijkheid, en snel beslissingen kunt nemen. Vanuit de toren of radarzaal zorg je dat al het vliegverkeer in Nederland veilig kan opstijgen en landen. Wordt dit jouw baan?

Vacatures binnen Luchtverkeersleiding

Zoek jij een vacature bij de luchtverkeersleiding, dan hebben we goed nieuws: er staan vacatures voor luchtverkeersleiders open! Voldoe je aan de voorwaarden en kom je door de selectieprocedure, dan zorgen wij dat je de allerbeste opleiding krijgt. En het mooie is: je krijgt vanaf het begin salaris!

je collega's bij Luchtverkeersleiding

Luchtverkeersleider Judith is bijna klaar met haar opleiding en voelt zich al helemaal opgenomen in het team. Luchtverkeersleider Jonne geniet elke dag weer van het uitzicht vanuit de toren. ‘Het is prachtig om al die vliegtuigen iedere dag weer veilig te laten landen en weer in de lucht te krijgen.’

Lees hun verhalen hieronder.

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de Luchtverkeersleiding te werken?

Lees meer persoonlijke verhalen van collega's

Kom meer te weten over LVNL

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR