Activiteiten bij LVNL

Activiteiten bij LVNL

Eén van de kernwaarden van LVNL is 'samen'. Wij bieden daarom diverse mogelijkheden om met elkaar in contact te komen. Samen kom je namelijk verder! Ontdek wat LVNL nog meer biedt!  

ONTMOETEN EN ONTSPANNEN  

Twee keer per jaar organiseren we een bedrijfsfeest: het zomerfeest en de winterborrel. Geheel in thema genieten we van lekker eten, muziek en elkaars gezelschap.  

Even ontspannen tijdens het werk? Ons hoofdkantoor beschikt over een ontspanningsruimte met een biljarttafel, pooltafel, dartboard en voetbaltafel. Ook staan er banken en een tv, waarop je een potje FIFA kunt spelen met collega's. Zo is er ook naast onze werkzaamheden de mogelijkheid om elkaar op te zoeken. 

Ontmoeten en ontspannen bij LVNL

COFFEE CONNECT 

De beste gesprekken worden gevoerd bij de koffieautomaat. Twee keer per maand organiseren wij een Coffee Connect, waarbij we barista's uitnodigen. Onder een genot van een goeie kop koffie praten we bij en vieren we successen. Samen de verbinding op zoeken, daar maken we graag tijd voor. 

Tijdens de Coffee Connect kom je niet niet alleen in verbinding met directe collega's, maar ook met collega's van andere afdelingen die je niet vanzelfsprekend ziet.

Coffee Connect LVNL

JONG LVNL VERBINDT

JongLVNL is de jongerenvereniging van LVNL die activiteiten organiseert gericht op medewerkers t/m 35 jaar. De vereniging organiseert allerlei activiteiten zoals maandelijkse borrels, bedrijfsbezoeken, workshops en sportieve uitjes. 

Dé perfecte plek om in contact te komen met andere jonge collega’s én de organisatie nóg beter te leren kennen.

Jong LVNL

SPORTIEF LVNL  

Naast onze personeelsverenigingen biedt LVNL ook een verscheidenheid aan sportmogelijkheden.

Binnen LVNL vinden we vitaliteit en sport erg belangrijk. Op ons hoofdkantoor op Schiphol Oost is er 24/7 een fitnessruimte beschikbaar. Hier kun je wanneer het jou uitkomt gebruik van maken en er worden regelmatig Yogalessen en andere sportlessen verzorgd.

Daarnaast zijn er een golf-, basketbal-, hockey- en hardloopteam waar je je bij aan kunt sluiten. Ieder jaar lopen we met meerdere hardloopteams de Dam tot Dam Business Run. In aanloop naar de Dam tot Dam worden er op maandagmiddag hardlooptrainingen georganiseerd in het nabijgelegen Amsterdamse Bos.

Enthousiast geworden over LVNL? 

Sportief LVNL - Dam tot damloop