Werken in de bouw of infrastructuur bij LVNL

Werken in de bouw of infrastructuur bij LVNL

Werken in de bouw bij LVNL, betekent werken op een bijzondere plek. Terwijl de luchtverkeersleiders om je heen het vliegverkeer in goede banen leiden, zorg jij dat alles op het gebied van bouw en infrastructuur loopt. Verkeerstorens, radarzalen: bij de luchtverkeersleiding werk je als werktuigbouwkundige aan de meest bijzondere gebouwen en constructies.

Vacatures bouw en infrastructuur

Zoek jij een vacature in de bouw of infrastructuur? Heb jij een opleiding Bouwkunde of Werktuigbouwkunde afgerond, of een andere achtergrond in de bouw? Kom werken bij LVNL en vorm samen met je collega’s de kracht achter luchtvaart. Check hieronder onze vacatures, of lees de persoonlijke ervaringen.

Bouw en infrastructuur

Je collega’s bij bouw en infrastructuur

Technicus Marco werkt vooral aan elektrische installaties, maar ook werktuigbouwkundige- of bouwkundige problemen pakt hij aan. ‘Het is handig als je hier van alle markten thuis bent, dan kun je inspringen waar dat nodig is’. Lead engineer Floortje is samen met haar collega’s verantwoordelijk voor al het vastgoed, de installaties, ondergrondse netwerken, behuizingen en andere ‘vaste’ objecten van LVNL. ‘Ik kan maar weinig bedrijven of organisaties bedenken die zo’n diverse verzameling aan vastgoed, installaties en constructies in gebruik hebben als LVNL!’

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de Bouw en infrastructuur te werken?

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen bouw en infrastructuur

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR