Learning and Development

Learning & Development

Wil jij werken als learning & development expert in de luchtvaart? Zoek je vacatures in training design, e-learning, recruitment of opleidingskunde? Loop je warm voor de trainingsmogelijkheden in een simulator, of juist voor human factor design? Dan ben je bij LVNL aan het goede adres: hier komen luchtverkeersleiding en opleidingskunde op een fantastische manier samen!

Vacatures binnen Learning & Development

Van een vacature voor een selectiepsycholoog tot een vacature simulator training operator: bij LVNL komt het allemaal voorbij. Wil je weten welke vacatures voor opleidingsspecialisten, recruiters of training designers er op dit moment openstaan? Check dan de vacatures hieronder.

Learning & Development

je collega's bij Learning and Development

Training designer Ietske deed naast Opleidingskunde ook een verkorte opleiding tot verkeersleider – en leert nog elke dag bij. Pseudopiloot Stef vindt het geweldig om de vliegtuigen vanuit de simulator te besturen. En selectiepsycholoog Daniël weet inmiddels goed in te schatten of een kandidaat luchtverkeersleider de juiste kwaliteiten in huis heeft. Check hun ervaringen bij LVNL hieronder.

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de Learning & Development te werken?

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen Learning & Development

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR