IT en Data

IT en Data

Data en IT zijn een drijvende kracht achter de luchtverkeersleiding. Wil jij werken bij een IT bedrijf en meedenken over het slim, veilig en duurzaam inzetten van systemen in de luchtvaart? Dan ben je bij LVNL aan het goede adres. Bekijk onze ICT vacatures en solliciteer direct!

ict VacaturEs en Data analist vacatures

ICT vacatures vind je volop bij LVNL. Misschien word jij wel onze nieuwe business analist of solution architect. Of ben jij straks die systems engineer, cybersecurity specialist of dataspecialist die helpt het vliegverkeer veilig en efficiënt af te handelen. Dus heb je dat wo- of hbo ict-diploma op zak? Check de ICT vacatures hieronder en kom ons team ICT’ers versterken!

Vacatures IT en data

je collega's bij it en data

De generalistische IT-er Nick werd na zijn studie Bedrijfskundige Informatica systeemspecialist bij LVNL. En daar zit hij, met zijn achtergrond in requirementmanagement en software-ontwikkeling, helemaal op zijn plek. Emmelie brengt op basis van data in kaart hoe vliegprocedures slim kunnen worden ingezet. En ook Angelien en Emile dragen als projectmanager in de IT en cybersecurity bij aan de veiligheid en duurzaamheid van de systemen voor luchtverkeersleiding. Lees hun verhalen hieronder. 

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de IT of data te werken?

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen IT & Data

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR