Beveiliging en veiligheid

Werken in de beveiliging of veiligheid bij LVNL

Wil jij werken in de beveiliging, cybersecurity of security? En wil jij helpen de veiligheid in de luchtvaart nóg verder te verbeteren? Bij LVNL vind je de mooiste banen op het gebied van safety en security. Bekijk snel de vacatures hieronder!

Cybersecurity vacatures en beveiliging vacatures

Bij LVNL zijn er geregeld beveiliging vacatures of security vacatures te vinden. Bijvoorbeeld voor een security specialist met kennis van industrial control systems. Of voor een cybersecurity specialist. Een beveiliger voor de panden en installaties van LVNL. Bij LVNL kun je als security expert het verschil maken in de luchtvaart. Zo zorgen we samen dat al het vliegverkeer elke dag weer veilig van en naar de luchthavens in Nederland wordt geleid. 

Beveiliging en veiligheid

Je collega’s bij beveiliging en veiligheid

Een complexe omgeving waarin veiligheid topprioriteit is – dat is wat Sophie aantrok bij LVNL. Als safety expert brengt ze de risico’s op Schiphol en Lelystad in kaart. Én doet ze voorstellen om de veiligheidsrisico’s te verkleinen. Angelien is projectmanager cybersecurity. ‘Security komt in iedere laag van dit bedrijf terug. Dat betekent dat je dat goed ingericht moet hebben.’ Hoe ze dat doen, lees je in hun persoonlijke verhalen!

Persoonlijke ervaringen: hoe is het om bij LVNL in de Beveiliging & Veiligheid te werken?

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen beveiliging en veiligheid

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR