Systeem Engineer Edward
CNSI-Voice team

Systeem Engineer Edward

‘Ik geniet van de dynamische werkomgeving!’

Edward is Systeem Engineer bij LVNL. Met zijn jarenlange ervaring, is hij momenteel werkzaam bij het CNSI-Voice team. Hij geniet van de dynamische werkomgeving waarin er altijd genoeg werk is en er steeds nieuwe uitdagingen op zijn pad komen.

De technische kracht achter luchtvaart

De technische kracht achter luchtvaart

Systeem Engineer Edward

Never a dull moment

Edward Systeem Engineer

Werken bij LVNL

"Werken bij LVNL bevalt me uitstekend. Ik waardeer de voordelen die komen kijken bij het werken voor een grote organisatie. Er wordt van mij verwacht dat ik zelf verantwoordelijkheid neem voor het plannen en uitvoeren van mijn taken. Ik krijg waardering van mijn teamleider en er is altijd genoeg werk. 'Never a dull moment.'"

Systeem Engineer Edward

Systeem Engineer Edward

Als Systeem Engineer

Als Systeem Engineer ben ik medeverantwoordelijk voor de implementatie van wijzigingen en de installatie van diverse communicatiesystemen bij LVNL. Samen met collega's van mijn eigen afdeling en andere afdelingen bereiden we de wijzigingen projectmatig voor en voeren we ze uit.

Mijn werk als Systeem Engineer brengt regelmatig nieuwe uitdagingen met zich mee

Edward Systeem Engineer

impact op de maatschappij

Ik geloof dat mijn werk bij LVNL impact heeft op de maatschappij. Als Systeem Engineer ben ik verantwoordelijk voor de configuratie, testen en onderhoud van onze operationele systemen. Hierdoor help ik ervoor te zorgen dat het luchtverkeer binnen Nederland veilig en efficiënt verloopt, wat uiteraard van invloed is op de veiligheid van alle mensen die vliegen.

Mijn werk als Systeem Engineer

Mijn werk als Systeem Engineer brengt regelmatig nieuwe uitdagingen met zich mee, vooral in de complexe Voice Communicatie Systemen. Er zijn nog veel aspecten waarin ik kan en moet groeien. De werkdruk is redelijk hoog, maar er wordt goed geprioriteerd.

Bij LVNL heerst een collegiale en professionele sfeer, wat ik als zeer prettig ervaar. Daarnaast is het kantoor van LVNL geweldig. Als Systeem Engineer heb ik geen vaste werkplek, deze locatie varieert tussen kantoor, thuiswerken, testomgevingen, hardware ruimtes en operationele zalen. Dagelijks werk ik nauw samen met mijn collega's, zowel fysiek als via de telefoon of Teams. Deze samenwerking is essentieel voor het succesvol uitvoeren van mijn taken en draagt bij aan de veiligheid van het vliegverkeer boven Nederland.”

Klik hier en solliciteer direct!