HR Advies

De business partners van HR Advies adviseren managers over alle vraagstukken rondom hun medewerkers. En dat zijn er nogal wat, want bij LVNL werken ruim duizend collega’s in uiteenlopende vakgebieden. Als HR-specialist én als HR-allrounder kun je hier dan ook alle kanten op.

Werken bij HR Advies

Het werk van de business partners bij HR Advies is heel divers. Van werving en selectie en het uitzoeken van ontwikkelingsmogelijkheden tot het uitwerken van nieuwe strategische personeelsplannen en organisatieontwikkeling: elke dag weer ben je hier bezig met de menskracht achter LVNL.

Werken bij HR Advies - Olivia Winkelman

‘Wij hebben een ontwikkelprogramma opgezet vóór al onze medewerkers, dóór eigen medewerkers – dat is echt uniek.’

Olivia Winkelman Manager HR Advies

Wat ga je doen als je voor HR Advies gaat werken?

Olivia: ‘Dan kom je terecht in een van de vier verschillende subteams bij HR Advies. Als HR business partner ben je bijvoorbeeld onderdeel van een MT en sparringpartner van managers van meerderde afdelingen. Onze business partners zijn echte allrounders binnen het HR vakgebied.

Maar ook als specialist kom je hier goed uit de verf. Bij HR Advies werken drie specialisten op het gebied van arbeidszaken, voor heel specifieke vragen op het gebied van arbeidsvoorwaarden of medezeggenschap.

Twee projectmanagers houden zich verder bezig met HR brede onderwerpen, zoals strategische personeelsplanning, het begeleiden van organisatiewijzingen en duurzame inzetbaarheid.

En de HR Development specialist initieert en begeleidt ontwikkelprogramma’s voor managers en medewerkers – voor cursussen en trainingen biedt LVNL alle ruimte. Genoeg te doen dus in de HR bij LVNL, geen dag is hetzelfde!’

Naar wie is de afdeling HR Advies op zoek?

‘Bij HR Advies overleg je veel met allerlei mensen, zowel binnen als buiten LVNL. En als adviseur moet je je verhaal goed kunnen presenteren. Communicatieve vaardigheden staan dus hoog op de lijst. Ook vinden we het belangrijk dat je initiatief toont en nieuwsgierig bent. Bij LVNL vind je veel specialistische functies en afdelingen, dus als HR business partner moet je bereid zijn om je daarin te verdiepen.

Om te kunnen werken bij HR Advies vragen we om een diploma van een hbo- of wo-opleiding Rechten, Personeel en Organisatie, Bedrijfskunde of Arbeids- en Organisatiepsychologie.’

Aan welke projecten werk je bij HR Advies?

‘We zijn momenteel bijvoorbeeld bezig met een Employee Purpose Program. Dat is echt een uniek programma, voor alle medewerkers van LVNL, waarin we medewerkers op allerlei thema’s en via verschillende leerstijlen trainingen aanbieden. Die thema’s zijn heel divers: van “Wat doet een luchtverkeersleider?” tot cybersecurity, lichaamsbewust werken en diversiteit en inclusie. Daarbij zetten we ook onze eigen medewerkers in als trainer. Dat is best spannend, maar inmiddels blijkt dat die zelfs beter worden gewaardeerd dan externe trainers. Dat is een mooie stap.’

Wil jij ook werken bij deze afdeling van LVNL? Kijk dan snel bij de vacatures!

HR Business Partner Milou

'Ik wist niet dat LVNL zo’n grote, dynamische organisatie is!'

Human Resources business partner Milou

Meer persoonlijke verhalen van collega's

Nieuwsgierig naar meer persoonlijke verhalen over het werken bij Luchtverkeersleiding Nederland? Ben jij benieuwd hoe het echt is om te werken als bijvoorbeeld luchtverkeersleider, businessanalist, monteur of developer bij LVNL? Je leest het in deze serie blogs!

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR