ATM Development Regional Unit

ATM Development Regional Unit

Bij ATM Development Regional Unit houden we ons bezig met allerlei zaken voor de regionale luchthavens. Het ontwerpen van procedures en operationale ondersteuning bijvoorbeeld. Maar ook: het vertegenwoordigen van de regionale luchtverkeersleiders bij grotere projecten. En dat is lekker gevarieerd werk voor probleemoplossers en aanpakkers.

Werken bij ATM Development Regional Unit

Kom je werken bij ATM Development Regional Unit, dan tref je collega’s met allerlei verschillende achtergronden. Een ding hebben ze gemeen: ze willen allemaal zorgen dat het als een geoliede machine loopt op de regiovelden Beek en Eelde.

Manon, ATM Development Regional Unit: - Afbeelding

'Lekker gevarieerd werk voor probleemoplossers en aanpakkers: dat vind je bij ATM Development'

Manon ATM Development Regional Unit

Wat ga je doen als je bij atm development gaat werken?

Als een verkeersleider van luchthaven Beek of Eelde een vraag of opmerking heeft, dan gaat de afdeling ATM Development daarmee aan de slag. Een vraag over een aanpassing in een handboek, een opmerking over een procedure, een suggestie om het werk nog efficiënter, veiliger of milieuvriendelijker te maken. De afdeling ATM development kijkt dan, in nauwe samenwerking met operationeel experts, safety experts en systeemspecialisten, wat er precies nodig is.

Met welke achtergrond kun je werken bij ATM Development?

Er wordt gewerkt in een klein team, met een projectmanager en een aantal ATM-experts. De een is assistent-verkeersleider geweest op Beek, de ander safety expert. Veel collega’s hebben een studie als Aviation gedaan, maar dat hoeft niet per se.

Manons ervaringen bij ATM Development

Manons ervaringen bij ATM Development

Het verhaal van Manon

Welke eigenschappen heb je nodig om te werken bij ATM Development?

Nieuwsgierigheid is handig op deze afdeling, de wil om dingen uit te zoeken. Worden er bijvoorbeeld ergens windmolens geplaatst, dan zoeken we bij ATM Development uit: kan dat? Mag dat? Op welke manier heeft de luchtverkeersleiding daar mogelijk last van? Zijn er aanpassingen nodig? Verder is het belangrijk dat je een beetje doortastend en zelfverzekerd bent. En het allerleukste: samenwerken!

Wil jij ook werken bij deze afdeling van LVNL? Kijk dan snel bij de vacatures bij LVNL!

Ervaringen van medewerkers bij LVNL