Podcast: De kracht achter luchtvaart

Wie zijn die mensen die zorgen voor een veilige afhandeling van het vliegverkeer in Nederland? Waarom moet een vliegtuig soms een doorstart maken? Wat gebeurt er bij een mayday-melding? Kortom: wat gebeurt er in de luchtverkeerstoren, achter de radar en hoe zorgen ze ervoor dat technische storingen worden voorkomen en opgelost? Ewout Genemans gaat in deze podcast serie in gesprek met medewerkers van Luchtverkeersleiding Nederland over een uitzonderlijke gebeurtenis in hun werk.

De kracht achter luchtvaart

DE KRACHT ACHTER LUCHTVAART

Luchtverkeersleiding Nederland zorgt dat jij altijd veilig een vliegtuig in en uit kunt stappen. Maar ben jij benieuwd wat voor een uitzonderlijke gebeurtenissen zij achter de schermen allemaal meemaken? Bekijk of luister dan nu de podcast ‘De kracht achter luchtvaart!'

Word luchtverkeersleider

Word luchtverkeersleider

Solliciteer direct

Take control

Altijd al in de huid van een luchtverkeersleider willen kruipen? Kan jij je hoofd koel houden onder druk? Probeer nu onze nieuwe interactieve podcast! Doe mee en kom erachter of jij geknipt bent voor dit gave werk. Na afloop van deze podcast weet je hoe een werkdag van een luchtverkeersleider eruit ziet en wat er zoal op je afkomt. Ben je er klaar voor? Start je avontuur nu!

Evenementen