Stage en afstuderen bij LVNL

Stage en afstuderen bij LVNL

Ben jij op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Wil jij stage lopen als IT'er, student Aviation, techneut in wording of bijvoorbeeld student security, facilitair of finance? Check dan de stageplaatsen en afstudeerprojecten bij LVNL hieronder! 

Vragen over stage lopen of afstuderen bij LVNL

Vragen over stage lopen of afstuderen bij LVNL 

  • Heb je een vraag over stage lopen bij LVNL? Stuur dan een mail naar [email protected].
  • Het is helaas niet mogelijk om een 'snuffelstage' te lopen op de operationele afdeling. Als je meer te weten wilt komen over het werk van onze luchtverkeersleiders, kun je wel een van onze voorlichtingsavonden bezoeken. Meer informatie hierover kun je vinden op de pagina Voorlichtingen, of stel je vraag via [email protected].
  • Informatie opvragen voor je profielwerkstuk kan via [email protected]. 
  • Voor informatie over de vacature luchtverkeersleider kun je contact opnemen via [email protected] of 020 406 3639 (mail heeft de voorkeur). 

Stage en afstuderen

Ervaringen LVNL stages 

Tristan wilde eigenlijk luchtverkeersleider worden, maar kwam helaas niet door de selectie. Wel stuurde hij direct een mail met de vraag of hij verderop in zijn studie stage mocht komen lopen bij LVNL. Dat lukte – en inmiddels is Tristan met veel plezier flight procedure designer bij LVNL. Lees snel verder om te ontdekken wat dat inhoudt!

Persoonlijke ervaringen: Stage & Afstuderen

Lees meer verhalen

De afdelingen binnen LVNL

Vragen? Meer weten? Neem contact met ons op!

Afdeling HR

Non-Operations

Jij wilt aan de slag bij LVNL. Mooi! Check de openstaande vacatures om te zien welke rol bij jou past. De mogelijkheden zijn diverser dan je denkt!

Afdeling HR