Welkom bij LVNL

Luchtvaart verbindt Nederland met de wereld. De luchtvaart is essentieel voor de bereikbaarheid van het drukbevolkte Nederland en de omringende landen.

Bij Luchtverkeersleiding Nederland - LVNL - regelen we luchtverkeersleiding binnen het Nederlandse burgerluchtruim en alles wat daarbij komt kijken. Bijvoorbeeld het vernieuwen en beheren van technische systemen, het verstrekken van luchtvaartinlichtingen, het verzorgen van opleidingen voor luchtverkeersleiding en het verzorgen van luchtvaartkaarten en -publicaties.

Al meer dan 90 jaar lang zorgt LVNL voor veilige verkeersstromen in de lucht. Dit doen wij op een professionele en vakkundige manier. Wij zijn er trots op dat wij deze verantwoordelijke taak mogen uitvoeren!

Welkom bij LVNL

Welkom bij LVNL

We zijn blij dat jij bij ons komt werken

Organogram

LVNL bestaat uit diverse afdelingen. Om je alvast kennis te laten maken met de organisatiestructuur en afdelingen hebben kun je hier ons organogram bekijken. Dit is een schematische weergave van onze organisatie, de afdelingen en waar zij verantwoordelijk voor zijn.

CEO Michiel van Dorst en CFO Marlou banning

CEO Michiel van Dorst en CFO Marlou banning

Route en parkeren

Je kunt als bezoeker parkeren op de parkeerplaats voor de hoofdingang. Soms komt het voor dat deze parkeerplaats vol is; je wordt dan doorverwezen naar P57. Mocht je hier geparkeerd staan, kun je bij de Servicedesk een uitrijkaart ophalen. 

Toegangspas

Om jouw eerste toegang als LVNL’er zo soepel mogelijk te laten verlopen, we willen je vragen om op je eerste werkdag je VOG mee te nemen. Deze is nodig voor het maken van een toegangspas. Indien op jouw functie een VGB-screening van toepassing is, hoef je deze niet mee te nemen. De VGB is dan al bij LVNL aanwezig.

Spreek jij onze taal?

Bij LVNL hanteren wij het NATO-alfabet. Dit spelalfabet wordt gebruikt om gesproken boodschappen uit te wisselen met bijvoorbeeld piloten. Hieronder vind je het NATO-alfabet zodat je jezelf hier vast thuis in kunt maken!