Selectieronde 1 Neurolympics

Selectieronde 1 Neurolympics

Deze online test bestaat uit 4 games waarmee we een beeld willen krijgen van je cognitieve vaardigheden op het gebied van onder andere werkgeheugen, anticipatievermogen, controle en hand-oog coördinatie. 

Deze test, de ‘Neurolympics’, is een online test die je thuis achter je eigen computer doet. Deze online test bestaat uit 4 games waarmee we een beeld willen krijgen van je cognitieve vaardigheden op het gebied van o.a. werkgeheugen, anticipatievermogen, controle en hand-oog coördinatie.

Cognitieve vaardigheidstest

Deze test doe je dus thuis achter je eigen computer. Trek hier in ieder geval 45 minuten voor uit en zoek een ruimte waar je de test ongestoord kunt doen. Binnen een aantal werkdagen hoor je van ons of je verder kunt naar de volgende selectieronde.

Wanneer je het online sollicitatieformulier hebt ingevuld stelt LVNL vast of je voldoet aan de toelatingseisen. Er zijn zes afzonderlijke selectiefasen die je successievelijk moet doorlopen. Haal je er één niet, dan kun je niet verder naar de volgende ronde.


Het inplannen van de selectiedata doen we in overleg met jou. Hoe lang de volledige selectie duurt is afhankelijk van jouw en onze beschikbaarheid. 

Selectieronde Luchtverkeersleider

 • Selectieronde 1: NeurOlympics

  Deze online test bestaat uit 4 games waarmee we een beeld willen krijgen van je cognitieve vaardigheden op het gebied van o.a. werkgeheugen, anticipatievermogen, controle en aandachtsvermogen.

  Meer over Neurolympics
  Selectieronde 1: NeurOlympics
 • Selectieronde 2: Capaciteitentest

  Deze testen geven een beeld van de capaciteiten die je nodig hebt als luchtverkeersleider zoals: ruimtelijk inzicht, snel en nauwkeurig checken van informatie en cijfermatig inzicht.

  Meer over Selectieronde
  Selectieronde 2: Capaciteitentest
 • Selectieronde 3: RADAR

  De Radar is een arbeidsproef waarbij je op een gesimplificeerde wijze vliegtuigen moet begeleiden door een aantal checkpoints. Ook deze test wordt op de computer afgenomen.

  Selectieronde 3: RADAR
  Selectieronde 3: RADAR
 • Selectieronde 4: Assessment

  Tijdens het assessment wordt een aantal competenties bekeken die van belang zijn tijdens de opleiding tot luchtverkeersleider zoals samenwerken, stressbestendigheid en prestatiegerichtheid.

  Selectieronde 4: Assessment
  Selectieronde 4: Assessment
 • Selectieronde 5: Interview

  Het interview duurt ongeveer anderhalf uur en is gericht op het in kaart brengen van jouw motivatie, persoonlijkheid en een aantal voor de opleiding en functie benodigde competenties.

  Selectieronde 5: Interview
  Selectieronde 5: Interview
 • Selectieronde 6: Job Sample

  De Job sample is een luchtverkeersleiding-simulatie waarin jij verkeersleider speelt die een hoeveelheid luchtverkeer afhandelt rondom een luchthaven.

  Selectieronde 6: Job Sample
  Selectieronde 6: Job Sample

Contact

Afdeling Recruitment en Selectie

Operations

Wil jij aan de slag als luchtverkeersleider bij LVNL? Check de vacature om te zien wanneer je kunt solliciteren en wat deze baan inhoudt. Als je er niet helemaal uitkomt of als je vragen hebt helpen wij je natuurlijk graag!

Afdeling Recruitment en Selectie